Mayakalender workshops om je (nog) dichterbij jezelf en de mayakalender te brengen

•  1 op 1 een tafelopstelling doen i.c.m de mayakalender

•  1 op 1 een mayazegels opstelling ervaren van je eigen zonnezegel en de bijbehorende begeleidende zegels

De mayakalender is verbonden met de bron van het leven. Het wijst je de weg om jezelf te vinden met al je talenten en kwaliteiten en schaduwkanten. Je raakt nooit uitgeleerd over jezelf. Je krijgt steeds weer nieuwe inzichten over jezelf.

Als je de dagenergie volgt, zal je merken dat je ook verschil gaat voelen in jezelf. Hoe je de dagen op een verschillende manier ervaart als je de kalender volgt.

Je geboortedatum verbindt je met een plek op de mayakalender. Er is ook een mayawijsheid ap! Daar kan je al het een en ander lezen over je zegel als je je geboortedatum invoert.

Heb je het gevoel dat er nog veel meer in jouw zit wat er niet uitkomt? Loop je ergens tegenaan en je wilt het graag oplossen. Of voel je dat je jezelf nog beter wilt leren kennen? Ga dan samen met mij op onderzoek naar wie jij nou echt bent zonder al die sluiers die er in de loop van je leven over je echte ik zijn gelegd. Laagje voor laagje pel je ze weer af en de mayakalender werkt samen met jou hierin in combinatie met een tafelopstelling.

Kom jezelf ontdekken. Je kan bij mij in de praktijk komen en ik werk ook online. Je kan mbv de button hieronder een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als je wilt voelen of het iets voor je is of als je vragen hebt.

Liefs Angelique

Maak hier een afspraak

 The battlefield is the mind and the price is the Soul.