Ervaringen van klanten

‘Angelique is een heel prettig en deskundig persoon. Ze helpt je de kern van het probleem waarmee je zit, zichtbaar te maken, door het opstellen van poppetjes die je zelf uitkiest. Ook als het niet meteen lukt om de juiste poppetjes te kiezen weet ze door haar invoelend vermogen je op je gemak te stellen, waardoor het wel lukt.

Door het verkregen inzicht wat helder werd tijdens de opstelling, kan ik nu nog meer vanuit mijn Ware Zelf leven. Ik ben dan ook erg dankbaar voor de opstelling die we hebben gedaan.’

Lydia

‘De workshop vond ik erg waardevol. Geke en Angelique weten een prettige, ontspannen en ongedwongen sfeer neer te zetten, wat de workshop ten goede komt. De workshop heeft mij laten zien én voelen wat mijn rol binnen mijn gezin en familie is én waar mijn grenzen liggen. De oefeningen waren maar klein, maar hadden op mij een groots effect. De tips en adviezen neem ik zeker mee en zijn goed toe te passen.

Ik kijk terug op een mooie ochtend, die ik niet had willen missen.’

‘Een hele goede ervaring met Angelique, fijn om mee te praten. Door de verschillende oefeningen en gesprekken die wij hebben gedaan weer een positief zelfbeeld gecreëerd. Ik kan het iedereen aanraden!’

Ruben Willems

 The battlefield is the mind and the price is the Soul.