Tarieven

Losse afspraak

•  Coachingsgesprek van een uur : 65,00 euro. Je kan bij mij in de praktijk komen en het kan ook online als je niet in de gelegenheid bent om naar me toe te komen.

•  Een tafelopstelling is onderdeel van mijn coaching. Mijn visie is dat als je ergens last van hebt en vooruit wilt door verandering, je er tijd voor mag nemen. Tijd voor jezelf. Tijd om te ervaren. Ik bied dan ook meerdere afspraken aan. Daar kan je in het blok hiernaast verder over lezen. Ik heb ervaren dat dat heel goed werkt evenals mijn klanten. Daar kunnen we het over hebben in een kennismakingsgesprek. Er is veel mogelijk.

•  Een mayacoaching sessie i.c.m een tafelopstelling is €65,00. Je hoeft geen kennis te hebben van de mayakalender.

Meerdere afspraken

Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om af en toe naar iemand toe te gaan waar je je verhaal wilt doen. Iemand bij wie je je zorgen kunt bespreken. Als er zich iets voordoet in je gezin of op je werk, dat je dan even te rade kunt gaan bij iemand.

Dat je niet elke week of maand moet gaan, maar dat zelf kunt aangeven. Dat je als het ware een strippenkaart hebt en die kunt afstempelen. Zodra de kaart op is, dan koop je weer een nieuwe.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en daar hoort ook je binnenwereld bij. Als je je goed voelt in je hoofd, dan doet je lijf automatisch mee. Het heeft allemaal invloed op elkaar.

Ik kan je dit aanbieden om bij mij te doen. Ik vind het namelijk belangrijk dat je iemand hebt om mee te sparren en die je ook verder kan helpen.

Ik kan je dit aanbieden en ik heb ook tools om je te ondersteunen als er nèt iets meer nodig is dan je verhaal doen.

Gun jezelf dit. Het is een vorm van zorgen voor jezelf. Je gaat misschien naar de sportschool en de tandarts en je eet gezond. Dan hoort dit er ook bij!

Af en toe een coach, die je ondersteunt.

Je bepaalt zelf wanneer de afspraken plaatsvinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wekelijks, om de week, maandelijks, elk half jaar. Wat er nodig is op dat moment. Dit overleggen we samen.

Je mag mij een keer bellen tussen twee afspraken als je even niet verder komt

Ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben

Deze strippenkaarten kan je kopen:

Drie afspraken voor 185 euro, tussendoor een mogelijkheid tot kort contact.  Betaling is vooraf.

Vijf afspraken voor 300 euro, tussendoor een mogelijkheid tot kort contact. Betaling is vooraf.

Stel je nou voor dat je dit wel bij je vindt passen. Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Schroom niet, ik vind het meer dan normaal dat je als mens hier behoefte aan hebt. We doen het veel te weinig en blijven vaak veel te lang met iets doorlopen. Zorg goed voor jezelf!

Bel of ap me op: 0642333268

Liefs,
Angelique

 The battlefield is the mind and the price is the Soul.